VACATURE —
Momenteel zijn wij op zoek naar : 
* Een kok / keukenmedewerker voor 2 dagen in de week. Zie jij jezelf werken in een klein bedrijf en bereid jij graag lekker eten? Werk jij liever iets meer achter de schermen? Ben jij handig? Ervaring is fijn, maar geen must.

Voor meer informatie & contact : info@cafeherman.nl 

BUBBLES WITH A VIEW – het dakterras.

In de zomermaanden is het dakterras open voor ons speciale arrangement voor twee personen. Een flesje bubbels + een borrelplank staat klaar op het dak van de watertoren. Geniet samen met je geliefde / familielid / vriend / collega van het uitzicht over Den Bosch vanaf 33 meter hoogte! Bubbles with a view is mogelijk op zaterdag om 15.00u & 18.00u en op zondag om 15.00u & 18.00u. [ van te voren reserveren is verplicht  ]. 

Heb jij iets te vieren en wil je in goed gezelschap samenkomen onder het genot van een hapje & drankje? Je bent van harte welkom, wij denken graag mee! In de winter zit je warm & gezellig binnen in onze watertoren en bij zonnig & warm weer maak je gebruik van ons zomers terras aan de voorzijde van de watertoren.

Voor meer informatie & contact : info@cafeherman.nl 

Onze locatie is op doordeweekse dagen & dagdelen te huur als bedrijfslocatie voor presentaties, vergaderingen, meetings, flex-plekken, brainstorm sessies en meer. Faciliteiten in overleg aanwezig.

Voor meer informatie & contact : info@cafeherman.nl